Shower & Accessories

At Bels.dk you will find a huge selection of affordable shower accessories - including hand shower, shower set, shower head, shower cubicle, shower doors and much more to spice up your bathroom.

All at reasonable prices with good product warranty. Here you will find all accessories for your bathing area. We make it clear and affordable to refresh the shower cabin with delicious quality products.

We have everything for your new shower cubicle, or if the cabin just needs a refresh. With us you will not go in vain. We guarantee you that with us you can find the products you are looking for. Under each category you will find additional different models, which is your guarantee to find a product that suits your needs and preferences.

We are ready to help you professionally reach your goal if you are in doubt about what you should or should choose. We put good service with competent advice and guidance at the forefront.

Tilbehør til brusekabine

Vi byder på produkter, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Alle vores VVS artikler kommer fra anerkendte producenter, der hver sætter kvalitet og flot design i højsædet. Vi har gjort det let og overskueligt for dig at finde præcis de produkter, som du står og mangler til installering på dit badeværelse.  

Nem og hurtig fornyelse af badeværelset

Kunne dit badeværelse godt trænge til lidt fornyelse, så det kan få det sidste fuldendte touch? Med nyt tilbehør til brusekabinen fornyer du badeværelset på en stilren og samtidig praktisk måde. Vi har gjort det let for dig at finde produkter, så du hurtigt og nemt kan udskifte de gamle installationer. Det er både den nemmeste og billigste vej til fornyelse. Det er ganske enkelt at få følelsen af fornyelse med et eller flere af vores produkter fra sortimentet.

Det rigtige tilbehør til bruserum

Tilbehør er ikke bare tilbehør. Med det helt rette tilbehør, der både er flot, praktisk og funktionelt, gør du din hverdag nemmere og tilmed mere overskuelig. Tag eksempelvis et kig på en af vores flotte hylder i rustfrit stål her. Leder du i stedet efter en hylde, der kan placeres i hjørnet af din kabine, er vi naturligvis også leveringsdygtige i dette. Når du installerer en af vores praktiske hylder i dit bruserum, sikrer du dig at have sæben lige ved hånden. Derudover opnår du en enklere rengøring, når du med vores tilbehør til bruserummet, gør rummet pænt og ryddeligt.

Brusesæt - høj kvalitet og lækkert design

Leder du efter et komplet brusesæt til installering, så er du landet det rette sted. Ønsker du derimod selv at sammensætte elementer, så har du hos os muligheden for det også. Tag et kig på vores store udvalg af håndbrusere og brusearmatur, således at du kan finde det rette, der kan harmonere eksemplarisk med de andre elementer i dit baderum. Vi byder på talrige af forskellige modeller, der kan passe ind i ethvert stilfuldt badeværelse.

Gå på opdagelse i sortimentet og find det brusesæt, der passer perfekt ind i dit bruserum, eller sammensæt flere af vores produkter, så du kan få det præcis, som du foretrækker.

Brusedøre, brusevæg eller brusekabine?

Vi står klar til at hjælpe dig professionelt i mål, selv hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du bør vælge. Vi har et stort udvalg af brusedøre, brusevægge og brusekabiner - alt sammen fås i forskellige modeller, så der er noget til enhver boligstil. Vi ved, at det kan være svært at beslutte sig, særligt hvis man ikke selv er klar over, hvad der er den bedste og mest optimale løsning i netop dit badeværelse. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning deraf, så du kan komme professionelt i mål.

Kontakt os i dag - Vi hjælper gerne

Kontakt os i dag og få råd og sparring i forbindelse med installationer til dit baderum.

Vi er eksperter i god service og kompetent rådgivning - så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med vejledning, så du træffer det rette valg inden for tilbehør og installationer.

Udfyld vores kontaktformular her og tilføj dine spørgsmål, så besvarer vi din mail hurtigst muligt.

loader
Loading...