Bathroom

Are you dreaming of a new bathroom where you can put your own personal touch? At Bels.dk you can find all fixtures and plumbing articles in a minimalist style, so that creativity can unfold in terms of décor.

Bels.dk are able to deliver everything within plumbing articles. Here you will find high-quality furniture from some of the market's strongest brands in bathroom equipment - high-quality products from Hansgrohe, Gustavsberg and many more renowned manufacturers.

In our wide assortment of inexpensive plumbing articles you will find everything for a new and functional bathroom. We have everything from furniture, sanitation and fixtures to all necessary bathroom accessories.

Flot og stilrent badeværelse

Hos Bels.dk kan du finde alt inventar til et flot og stilrent badeværelse, så du kan skabe et minimalistisk og enkelt grundlag. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på badeværelset, således at badeværelset får et sidste ekstravagant, finish touch. Det sikrer også, at badeværelset forbliver aktuelt og flot lang tid fremover.

Den minimalistiske stil giver plads til at udfolde sig kreativt indretningsmæssigt. På denne måde er der både plads til finurlige nips, farvestrålende håndklæder og andre dekorative pynteting, der er nemme at skifte ud. Vi byder på enkle designs, der med et underspillet udtryk kan føres i alle stilretninger. Vær ikke bange for at sætte dit personligt præg.

Skab et badeværelse der udstråler wellness

Hos Bels.dk finder du inventar, der harmonerer med hinanden i både form, farve og materialevalg. Materialerne er lækre at røre ved, formgivningen er harmonisk og ensartet, og detaljerne er iøjnefaldende. 

Når du skal skabe det perfekte badeværelse, der stråler af wellness, er der mange overvejelser, som medfølger. Det er alt fra håndvasken, toilettet, brusesæt til badekar og badeværelsesmøblet. Disse kan hver især fås i mange forskellige udformninger og designs.

Wellness er noget, som vi alle sætter pris på. Derudover er det for mange også forbundet med afslapning. Derfor er det vigtigt for os, at dit nye badeværelse bliver et rum, der både forkæler og lader dig op til hverdagens travlhed. Wellness og balance kræver ro på grunddesignet og eksklusive materialer i smukke former.

Sådan vælger du inventar til badeværelset

Med de grundlæggende overvejelser på plads, er du klar til at foretage valg for de forskellige stykker inventar, du ønsker at placere i dit nye badeværelse.

Hvad du vælger for inventar og hvilke størrelser, design og farver du vælger, er op til dig og dine præferencer. Nedenunder finder du en lille guide, der kan hjælpe dig lidt på rette vej:

  • Til at starte med bør du overveje badeværelsets størrelse, afløbenes og vandinstallationernes placeringer samt belysning og dets placering.
  • Dernæst er det vigtigt at se på vinduer, døre og udluftning. Her kan du overveje, om størrelsen på døre, vinduet eller vinduerne kan reduceres eller udvides. Eventuelt kan en smallere dør eller mindre vinduer give plads til det inventar, du forinden ikke havde plads til. Er du så heldig at have en flot og ugeneret udsigt kan større vinduer til gengæld give en særlig luksusfølelse. Udluftning og ventilation er en anden vigtig parameter, som du skal have på plads fra starten af. Dette er særligt vigtigt, da badeværelset er boligens fugtigste rum. God ventilation er grundlæggende for at undgå fugtskader.
  • Belysning er endnu en vigtig parameter, som du helst skal have på plads fra starten, før du begynder at udfylde rummet med inventar. Skal badeværelset både være wellness-rum og praktisk badeværelse har du brug for både behagelig, dæmpet belysning og klar belysning til barbering og make-up ved spejlet.
  • Herefter kommer alt det spændende, hvor du kan begynde at overveje, hvilket inventar du vil indsætte i dit nye badeværelse. Helt grundlæggende taler vi om toilet, bruser og håndvask. Hvorefter du kan vælge mellem en række forskellige ting og tilbehør som spejle, badekar, brusekabine, håndklædetørrer og meget mere.

Fejl du bør undgå på badeværelset

Vi ved, at der er mange beslutninger, når det handler om at indrette badeværelset. Samtidig er der i den proces nogle ting, som folk glemmer. Vi har nedenunder samlet nogle klassiske fejl, hvortil vi giver dig løsninger, så du kan undgå netop disse fejltyper.

  • Hæv møblerne fra gulvet. Det får både rummet til at virke større og mere rummeligt, end det i virkeligheden er. På den måde får badeværelset et langt mere let udtryk, der ikke er kompakt. Ydermere er det nemmere at rengøre optimalt, når møblerne er fastsat på væggen.
  • Vælg en brusevæg i stedet for et forhæng. Det giver rummet et diskret og lækkert look. Samtidig får brusevæggen rummet til syne større. Derudover er brusevæggen en pladsbesparende løsning til opdeling i rummet.
  • Tænk opbevaring ind. Mange glemmer at badeværelset også skal være funktionelt med plads til produkter, håndklæder og lign. Gør derfor brug af væghængte møbler såsom spejlskabe. Det giver en masse opbevaringsplads, som giver luft til rummet.

Køb alt til et nyt badeværelse og -tilbehør hos Bels.dk

Handler du inventar og tilbehør til badeværelset hos Bels.dk, får du produkter fra markedets  stærkeste brands til attraktive priser.

Vi er kompetente og kan besvare ethvert udestående spørgsmål. Er du i tvivl, om hvad du skal vælge? Så er vi behjælpelige med rådgivning og vejledning.

Find favorit-inventaret til dit kommende nye badeværelse her hos Bels.dk. Vi garanterer dig, at du kommer til at elske dit nye badeværelse med kvalitetsrigt og detaljeret badeværelsesinventar.

loader
Loading...