Burglar alarm & IP Video surveillance

Did you know that Bels.dk are able to deliver burglar alarms and IP video surveillance?

We sell burglar alarms and IP video surveillance at very sharp prices, where there is no compromise on quality.

We guarantee that the quality is top notch. We do this because we sell burglar alarms and IP video surveillance from the best manufacturers, which is your guarantee of the best product.

Andre har også set
LK Afd fuga hosp stikk led 1½m hv
Special Price €5.36 €4.29 Regular Price €5.61
Hager Br65 arbejdsstation ecoline schuko 9016
€182.84 €146.27
Niko Tangent smart tryk, black coat
€7.59 €6.07
LK Afd fuga ½m blændd vend txt kg
Special Price €4.06 €3.25 Regular Price €4.30
  Kabeltromle elp01  3g1,5 pvc 25m ip20
€60.38 €48.30
LK Fuga tangent afbryder med lampe hvid
Special Price €5.69 €4.55 Regular Price €5.98
LK Fuga tan/Afdækning1,5m stik med jord hvid
Special Price €4.88 €3.90 Regular Price €5.58
LK Fuga tangent jalousi med pil op+ned hvid
Special Price €5.69 €4.55 Regular Price €6.00
LK Fuga tangent 2Pol lysegrå
Special Price €3.74 €2.99 Regular Price €4.08
LK Diy fuga afdækning tv-r & sat t2 1.5m hv
€4.79 €3.83
Niko Tangent, dobbelt, antracit
€14.54 €11.63
LK Diy fuga 1m stikkontakt 2p+j hv
€23.20 €18.56

Køb tyverialarme og IP videoovervågning i exceptionel kvalitet hos Bels.dk

Bels.dk byder på et stort udvalg af tyverialarmer til både privat og erhverv. Således kan du effektivt og billigt sikre privaten, virksomheden m.m. mod indbrud uden at skulle betale et dyrt abonnement til en alarmudbyder. Alarmen har i sig selv en præventiv effekt, og dermed fravælger mange indbrudstyve huse med tyverialarm. Skulle uheldet alligevel være ude, vil alarmen stresse indbrudstyven, og samtidig alarmere dig om, at der er noget galt.

I vores sortiment af tyverialarmer kan du finde produkter fra anerkendte producenter såsom Ajax og Powermaster. Fælles for disse tyverialarmer er, at de er nemme at installere og ekstremt brugervenlige. Vælger du en tyverialarm fra Ajax, får du mulighed for at betjene den via en gratis app til både IOS og Android. Den nyeste teknologi kombineret med høj brugervenlighed og diskret design gør vores tyverialarmer til din foretrukne.

Den exceptionelle kvalitet sikrer dig en effektiv og pålidelig tyverialarm med god stabilitet. Derved bliver det en billig investering, når du totalsikrer din bolig eller virksomhed.

 

Hvordan virker en tyverialarm?

Tyverialarmen har en såkaldt central, som har til opgave at kommunikere med alle dine PIR detektorer, magnetkontakter, sirener og hvad du ellers har tilkoblet dit alarmsystem. Det betyder, at hvis en af dine sensorer bliver aktiveret, så er det centralen, der starter sirenen. Naturligvis er det også centralen, der kontakter dig via SMS, hvis alarmen aktiveres.

Klik på det enkelte produkt for at læse om specifikationer.

 

Hvad er fordelen ved en tyverialarm uden abonnement?

Ved at tilkøbe en tyverialarm uden abonnement slipper du får månedlige ekstraudgifter og skjulte gebyrer - så den billige pris, du finder her hos os, er den, du får. Hos Bels.dk går du ikke på kompromis trods de skarpe, konkurrencedygtige priser.

Vores sortiment byder på tyverialarmer med komplette systemer, der er klar til anvendelse ved modtagelse. Alt du skal gøre, er at beslutte, hvilken alarm du foretrækker. Vi har også alarmer med smartphone-styring og mulighed for at skræddersy alarmen til dit behov.

Effektiv IP videoovervågning

Her hos Bels.dk finder du et kæmpe udvalg af IP videoovervågning fra HikVision til både privat og erhverv. Vores sortiment indeholder alt det, som du behøver. Heriblandt dome kamera, billet kamera, harddiskoptager og tilbehør. Alt sammen til markedets bedste priser.

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrudstyven i at bryde ind. Dog er det påvist, at det har en præventiv effekt. Videoovervågningen kan i tilfælde af indbrud være behjælpeligt for politiet i den efterfølgende efterforskning og forhåbentlig hjælpe med at pågribe indbrudstyven.

 

Hvad skal der bruges?

Hvor omfangsrig skal din overvågning være? Flere af vores IP-kameraer fra HikVision har både mulighed for lokal optagelse på et internt SD-kort eller ekstern optagelse på en harddiskoptager via Ethernet eller Wi-Fi. Derudover har mange af kameraerne en såkaldt POE funktion, der gør det muligt at levere strøm til kameraet via et netværkskabel. Det er tjekket, for så kan du nøjes med at trække et enkelt kabel, der både leverer strøm og dataoverførsel. Her skal du blot være opmærksom på, at dette kræver, at du kobler kameraet til en harddiskoptager eller Switch med POE porte.

Har du spørgsmål? - Vi er klar med kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken tyverialarm du bør vælge, eller hvad du skal benytte dig af ift. videoovervågning? - så står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan komme professionelt i mål med et godt og effektivt resultat.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via email: Info@bels.dk.

Udfyld eventuelt vores kontaktformular her og tilføj dine spørgsmål. Vi stræber efter at besvare din mail indenfor et kort tidsrum efter modtagelsen.

Hos Bels.dk foregår al support via email og ikke telefon. Dette gøres således for at bevare sporbarheden i vores korrespondancer med vores kunder.

loader
Loading...