Cable & Cord

Do you need cables and wires

for every conceivable purpose? Then you have come to the right place, because with us you will find a huge selection of different wires and cables - including industrial poles, CTS cables, wires and much more - and even at low prices. We have everything from antenna cables to industrial cables of the highest quality from well-known manufacturers. You will find our entire large assortment on this page.

Andre har også set
Schneider 3xschuko socket 2p+e screwless alu
€23.01 €18.41
LK Fuga lysdæmper led 250 touch ir - ua
Special Price €148.85 €119.08 Regular Price €178.98
Tangent, dobbelt, dark brown
€14.35 €11.48
LK Fuga Afdækning for komfurudtag 1m koksgrå
Special Price €11.05 €8.84 Regular Price €12.40
Niko Afdæk. schuko stikk, bronze
€9.94 €7.95
LK Ab clicline Afdækningtrip stikkontakt hosp
€29.95 €23.96
Hager Stikkontakt ecoline 2xschuko front
€43.33 €34.66
  Kabeltromle elp01  3g1,5 pvc 25m ip20
€60.38 €48.30
LK Fuga Wiser trådløs lysdæmper 1-modul, Hvid
Special Price €129.19 €103.35 Regular Price €145.95
LK Fuga afdækning 1m med jord+kr koksgrå
Special Price €4.06 €3.25 Regular Price €4.50
LK Fuga tan/Afdækning1,5m 2P med jordlysegrå
Special Price €7.96 €6.37 Regular Price €8.41
LK Fuga stikk edb 2p mj 1m, ua
Special Price €24.05 €19.24 Regular Price €25.21

Kabler og ledninger til alle formål

Kabler og ledninger er ikke til at undvære, uanset hvad du står og mangler. Vi har brug for strøm til langt de fleste ting i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor sørger vi for, at vi altid har lige de elartikler, du står og mangler - både til små og store projekter. Til lamper, hårde hvidevarer og andre praktiske brugsgenstande har vi et bredt udvalg af af ledninger i længderne 50 m og 100 m. Derfor kan du altid få en passende længde til lige dit formål.

Til både private og erhverv har vi ligeledes alt i installationskabler. Denne type kabler er ikke til at komme udenom, for de findes over alt i dit hjem og på arbejdspladsen f.eks. ved stikkontakter og lampeudtag. Du finder også installationskabler til udendørs brug her.

Til lamper har vi lampeledninger eller tilledninger, som de også kaldes. Vi ved godt, at det er de færreste af os, der nyder at se på en masse ledninger, særligt ikke i hjemmet. Derfor har vi naturligvis også sørget for at samle et udvalg af tilledninger i forskellige farver, så du kan finde nogle, der bedst matcher din stil. 

Vi leverer til både private og til erhverv, så du kan roligt gå på opdagelse i vores store udvalg. 

Kabler til internet og antenne

Selvom mange ting i dag er trådløse, så skal der nogle gange lidt ekstra kræfter til. Når du vil have stabilt og pålideligt netværk og antennesignal, så er internet- og antennekabler uundværlige - hvem vil ikke gerne have lynhurtige hastigheder? Til både hjemmet og arbejdspladsen har vi internetkabler, der sikrer både husfreden og den gode stemning på arbejdet med signal til alle. Det er nemlig ikke altid, at internettet kan dække hele bygningen. Her er der altså hjælp at hente.

Skal du have antenne-TV i hjemmet, eller har du brug for at trække et ekstra stik til sove- eller børneværelset? Den opgave klarer du nemt med ekstra antennekabler, så I kan se alle jeres yndlings TV-serier og film, uanset hvor I er i hjemmet. Vi har naturligvis også antennestik, udtag osv., så du enkelt og billigt kan få alt det, du står og mangler.

Elartikler til alt det sjove - og det praktiske

El fylder meget i vores hverdag, og heldigvis for det. Elektronik gør en stor forskel, både når det gælder praktiske opgaver i hjemmet eller på arbejdet, men også når det handler om fornøjelser. Til alle dine brugsbehov kræver det nogle god ledninger af højeste kvalitet, så du kan få masser af strøm til alle dine husholdningsmaskiner, din computer og meget mere.

Hos Bels.dk kender vi alt til dine behov - både når du er derhjemme og på din arbejdsplads. Derfor har vi alt i kabler og ledninger der skal til, for at du får den nemmeste hverdag med strøm i hele hjemmet. Du finder altid elartikler til både praktiske opgaver med f.eks. hårde hvidevarer og sjove fornøjelser med computerspil, her hos os.

Vi leverer fra dag til dag

Vi leverer dine kabler, ledninger og øvrige elartikler, når du har brug for dem - og vi leverer lige til døren. Derfor tilbyder vi dag til dag levering, så du aldrig skal vente længe på at komme videre med dit projekt. Du skal blot bestille inden kl. 17:00 i hverdagene eller inden kl. 14:30 om fredagen - så sørger vi for, at dine varer når frem til dig ved den næstkommende hverdag.

Er du i tvivl om, hvilke elartikler du har brug for, eller har du spørgsmål til et specifikt produkt i vores sortiment? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan altid skrive til os via vores kontaktformular, så du altid har kompetent rådgivning lige ved hånden.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

loader
Loading...