Lauritz Knudsen

Here you will find all our stocked electrical items from Lauritz Knudsen at an advantageous price. We have a wide selection, so you can find everything you need from Lauritz Knudsen to electrical installations. You get all the well-known series from LK such as Fuga, Opus IHC and IHC wireless.

Lauritz Knudsen is known for high standards of quality, functionality and user-friendliness - wrapped in a beautiful design. We have it all in stock with fast overnight delivery.

Lauritz Knudsen el-artikler

Lauritz Knudsens el-artikler er af høj kvalitet og lever op til alle sikkerhedskrav og -godkendes i Danmark. De passer selvfølgelig til danske stik og elektroniske produkter. Desuden passer el-artiklerne godt ind i den danske byggestil og lever op forbrugernes æstetiske krav og deres ønsker om funktionalitet og innovation. LK har stort fokus på smart og bekvem energioptimering. LK er både fagmandens og forbrugernes foretrukne producent

Lauritz Knudsens serier

Lauritz Knudsen producerer el-artikler i en række serier, der er særdeles brugte og velkendte i danske hjem og virksomheder.

 

Fuga

Fuga-serien er en af de mest brugte favoritter i danske hjem. Har du allerede Fuga-serien i dit hjem, kan du få nye dåser med smarte funktioner, der er lette at montere og passer til nutidens elektroniske produkter. Her får du eksempelvis Fuga-dåser med indbygget USB-udtag, så du kan lade smartphone m.m. direkte.

Fuga-serien fås også med nye rammer, der passer ind i nye byggerier og renoveringer af boligen, hvor stikdåserne også trænger til en genopfriskning. Rammerne kommer i flere farver og profiler, så du kan vælge den serie, der understreger byggeriets stil og hjemmets personlighed. De farverige rammer fra Fuga Choice kan nemt udskiftes uden brug af værktøj, og kan monteres på både ældre LK Fuga dåser i gult og grønt samt på nye Fuga air-dåser. Det giver mulighed for et unikt udtryk, der kan nemt kan skiftes uden store omkostninger.  I Fuga-serien findes ogå moderne og elegante løsnigner med et skandinavisk, minimalistisk præg.

 

Opus

Opus er en elegant og funktionelt designserie opbygget af moduler, der samler de mange forskellige komponenter i et moderne design. Opus fås også i en serie til el-installationer i vådrum samt udendørs installation. Monteringen er nem med god plads til installationerne. Rammerne kan enkelt udskiftes uden at demontere hele indsatsen.

 

Clic’line

Clic’line er et smart system til at indbygge elektriske installationer og materiel i kanaler, så kontakter nemme at tilpasse efter skiftende behov. Det gør Clic’line særdeles velegnet til kontoret, butikker og industrien, hvor der er behov for ændringer i el-installationer. Samtidig giver et pænt og diskret design mulighed for en flot finish, der passer ind i de fleste lokaler.

 

IHC

IHC står for Intelligent House Control og giver muligheden for at intelligent styringssystem i hjemmet. IHC giver mulighed for smarte integrerede løsninger, de kan styre, lys,varme, ventilation og alarmer med mange indstillingsmuligheder så der er taget højde for gæster, arbejds- og hjemmetid og når beboerne er bortrejst. Systemet leveres med en central controller, der styrer alle tænd og sluk-funktioner og sikrer systemets stabilitet. Det trådløse system gør det ekstra nemt at styre.

 

Andre produkter

Du finder også en række andre produkter fra Lauritz Knudsen såsom stikkontakter, lampeudtag, trådløse kontakter, lampeudtag, lysdæmpere og meget mere.

Minimér energiforbruget

LK har stort fokus på smarte løsninger, der hjælper med at minimere energiforbruget. Det giver mulighed for at bidrage til mindre CO2-udledningen med et lavere strømforbrug. Samtidig bliver elregningen laver, så det godt kan betale sig at investere i nye løsninger, der nedsætter energiforbruget.

Lysdæmpere, bevægelsessensorer, timere og flere andre intelligente løsninger, der giver mulighed for at holde overblik over energiforbruget og sænke det uden at slække på komforten.

 

Som professionel håndværker elektriker kan du være sikker på at LK’s danskproducerede el-artikler holder en høj kvalitet og lever op til alle danske standarder.

Hvem er Lauritz Knudsen?

Lauritz Knudsen er et firma, der har produceret el-artikler i over 100 år. Firmaet startede med ur-produktion i 1893, og overgik snart til el-produkter som strygejern, komfurer højttaler og mange andre forbrugsvarer. Fokus blev dog med tiden lagt på grundlæggende el-installationer som stikkontakter, sikringstavler m.m.

Firmaet er i dag kendt under navnet LK og har hovedkontor i Ballerup, mens selve produktionen foregår på en fabrik i Ringsted. LK har til alle tider været kendt for at producere el-artikler i høj kvalitet til det danske marked. Stikkontakter og andre el- installationer i boliger og andre bygninger er højst sandsynligvis fra LK, der har haft en andel på 60% af det danske marked med god grund helt frem til 2008. Virksomheden har gennemgået flere firmasammenlægninger og er i dag en del af franske Schneider Electric under navnet Lauritz Knudsen by Schneider Electric.

LK leverer stadig el-artikler af høj kvalitet til både private og professionelle. Med lokal produktion i Danmark kan LK garantere høj kvalitet, hurtig levering til distributører og ordentlige arbejdsforhold i produktionsenheden.

loader
Loading...