Panel equipment

Tavlemateriel til private og erhverv

Vi sælger og leverer kvalitetsprodukter, herunder elartikler og tavlemateriel, til private såvel som til erhverv. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så kan du altid være sikker på at finde tavlemateriel og andre elartikler af høj kvalitet på Bels.dk - og naturligvis til en god pris. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til priser eller andet.

Tilbehør og reservedele til eltavler

Skal du bruge tavlemateriel til opbygning af en helt ny eltavle? Eller har du blot behov for at udskifte nogle enkelte komponenter i en ældre gruppetavle? Eller overvejer du måske at udvide din tavle med en ekstra gruppe? Uanset hvad du står og mangler af tavlemateriel, så har vi det, du søger! Hos Bels.dk finder du nemlig alt i tilbehør og reservedele, som du kan bruge til din eltavle. Alle vores produkter er af høj kvalitet og fra anerkendte producenter, som blandt andre:

  • Schneider
  • AEG
  • Eltako
  • Siemens

Alle vores produkter lever naturligvis op til de gældende lov- og sikkerhedskrav, så du kan trygt handle hos os.

Stort og bredt udvalg af tavlemateriel

Hos Bels.dk går du aldrig forgæves, når det gælder tavlemateriel. Her på siden finder du en lang række forskellige produktkategorier inden for tilbehør og reservedele til eltavler. Vores sortiment byder bl.a. på gruppetavler og målertavler, HPFI relæer, automatsikringer, kontakture, sikringer og meget andet tilbehør til din eltavle.

Du har desuden mulighed for at købe færdige gruppetavler, som er klar til montering - eller du kan købe de forskellige komponenter separat og sammensætte din eltavle efter behov. Det er helt op til dig. Vær dog altid opmærksom på, at elinstallationer altid skal tilgås med forsigtighed, samt at du skal have en autoriseret elinstallatør til at montere og installere din gruppetavle.

Tavlemateriel af høj kvalitet

Det er vigtigt at vælge tavlemateriel af høj kvalitet, uanset hvilke komponenter der er tale om. Når du vælger tavlemateriel af høj kvalitet, er du for det første sikker på, at det fungerer, som det skal. Det giver dig altså sikkerhed og pålidelige elinstallationer, når du vælger kvalitetsprodukter. Derudover er der også den fordel, at produkter af høj kvalitet har en længere levetid end dem af lavere kvalitet. Det betyder, at der går længere tid imellem, at det er nødvendigt at udskifte de forskellige komponenter - og det er på sigt også den billigste løsning for dig.

Derudover er der også en række komponenter, som ligefrem er lovpligtige. Her kan eksempelvis nævnes et HPFI relæ, som slår fra helt automatisk, hvis det registrerer fejlstrøm eller overspænding. På den måde er det med til at minimere risikoen for, at der opstår brand som følge af en fejl i en af dine elinstallationer. Ligeledes forhindrer det også, at du eller andre i husstanden bliver udsat for stød, fordi strømmen når at blive afbrudt.

Kvalitetsprodukter til lave priser

Hos Bels.dk finder du altid kvalitetsprodukter til lave priser, så alle kan være med. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at du ikke går ned på kvalitet, når det gælder tavlemateriel og andre komponenter til elinstallationer.

Altid hurtig levering

Derudover har vi også altid et stort sortiment af varer på lager, så vi altid er klar til at sende og levere de produkter til dig, som du står og mangler - når du står og mangler dem. Derfor tilbyder vi også dag-til-dag levering, når du bestiller inden kl. 17.00 mandag-torsdag (fredag 14.30, hvor varen så vil blive leveret den næstkommende hverdag).

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du mod forventning ikke lige finder det, du søger, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige og kompetente medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål til vores produkter eller levering. Vi rådgiver og vejleder også gerne, hvis der er noget, du skulle være i tvivl om. Skriv til info@bels.dk - så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

loader
Loading...