Lighting spare parts

Canopies, sockets and much more - on this page you will find everything in lighting spare parts. We have made it easy and manageable for you to find everything within accessories for lighting. We only sell quality products from professional manufacturers, e.g. Philips, Niko and Osram.

At Bels.dk, there is always a good reason to buy your lighting spare parts, because we deal with probably the cheapest electrical items in the web. Our range offers more than 50,000 items of good quality. Therefore, you will always find exactly what you are missing - and more.

With fast overnight delivery and cheap shipping, you are guaranteed good and efficient service, so you can get started with your projects. Order your lighting accessories before 17:00 on a weekday (14:30 on Fridays) - and you will receive your goods the next weekday.

Alt inden for belysning reservedele

Når vi siger, at vi har alt inden for belysning reservedele, så mener vi alt. For med et udvalg af elartikler, der tæller over et halvt hundrede tusinde varer, så er der rigeligt med tilbehør til belysning at vælge imellem. I vores varekategorier har vi gjort det let for dig at få et overskueligt overblik over vores brede sortiment. 

 

Hos os finder du et stort udvalg af forskelligt tilbehør til lys og ophæng. Her finder du både praktiske varer samt forskønnende tilbehør. Vores forskellige kategorier byder altid på tilbehør til belysning, uanset om du mangler en transformer eller baldakiner og wiresæt. Du finder det hele under vores produktkategorier.

 

Mangler du tilbehør til ophængning af lys eller ekstra power til dine lyskilder, så finder du det alt sammen her på siden. Med et bredt udvalg af belysning reservedele er du altid garanteret det bedste lys i dit hjem.

LED drivere og transformere til belysning

Belysning reservedele er en kategori, der dækker over et bredt udvalg af forskellige produkter. Det er ikke uden grund, for lys spiller en stor rolle i vores liv. Lys er både stemningsskabende og nødvendigt, når mørket sænker sig. Derfor har du også brug for at finde udstyr, der udnytter alle dine muligheder med lys.

 

Blandt det store udvalg finder du f.eks. drivere og transformere, der optimerer dine muligheder med lys i dit hjem. Transformerne sørger for, at du opnår stabil og optimal belysning både i små rum i hjemmet eller til erhvervslokaler. Du finder transformerne med forskellig effekt til både små og store formål.

 

Har du LED bånd, har vi LED drivere, der kan styre dine lysbånd. I vores udvalg finder du et stort udvalg af mange drivere, der kommer med forskellig effekt og funktioner, så du kan finde den driver, der skaber den stemning, du ønsker, med din belysning.

Baldakiner til loftslampen

El er fantastisk og uundværligt, men ledninger er ikke så kønne at se på. Det er der heldigvis råd for, for med baldakiner til loftslampen kan du let og elegant skjule ledninger og monteringen af lampen.

 

Langt de fleste baldakiner er runde og hvide, men faktisk findes der forskellige modeller og farver. Derfor behøver du aldrig gå på kompromis med din boligstil, når du kigger efter nye belysning reservedele.

 

I vores velassorterede udvalg har vi samlet et sortiment af baldakiner i forskellige former og størrelser. Ønsker du en klassisk hvid eller en stilet sort kegleform? Valget er dit, og med vores overskuelige udvalg kan du let og hurtigt danne dig overblikket over dine muligheder og finde netop det belysningstilbehør, du ønsker.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et specifikt produkt i vores udvalg af belysning reservedele? Mangler du rådgivning om elartikler og lyskilder generelt? Uanset hvad, så er du velkommen til at kontakte os. Hos Bels.dk får du altid god service, når du handler på vores side, og du får samme gode service, når vi hjælper dig med alle dine spørgsmål.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Derfor kan du altid skrive til info@bels.dk. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt som muligt og maks. inden for 24 timer efter, du har kontaktet os. Vores skriftlige service sikrer dig, at du altid får kompetente svar, så du får den bedste viden og rådgivning om vores belysning reservedele.

loader
Loading...