Tool

Buy your tool online at Bels.dk. We have the web's probably cheapest prices and day-to-day delivery.

Here you will find a large assortment of quality tools from all the well-known and reputable tool brands such as Bacho, Makita, Bosch, Milwaukee, Stanley etc.

We have everything that both the professional craftsman and handyman m/k can desire and deliver to both private individuals and companies.

Here you will find hand tools, cordless machines, construction site equipment, practical clothing and safety equipment as well as auxiliary equipment, cleaning and much more - we have over 50,000 item numbers in stock.

Order everything in one place and it doesn't get any easier. Place your order before 17.00 on weekdays (14.30 Fridays) and have your goods delivered to your door the next weekday.

Professionelt værktøj

Professionelt værktøj til håndværkeren eller den ambitiøse gør-det-selv’er skal være godt at arbejde med, funktionelt og i solid kvalitet, der kan holde til mange arbejdstimer. Derfor forhandler vi kun kvalitetsværktøj fra kendte mærkevarer, vi selv kan stå inde for.

Med en lang række mærker indenfor værktøj kan vi levere dit foretrukne værktøj i en rigtig serie, uanset hvilken branche du arbejder i. Hos os får du det værktøj, du har brug for uden en masse ekstra-salg. Vi holder et skarpt fokus på bredt udvalg, høj kvalitet, god pris og god service, og derfor kan vi tilbyde høj kvalitet til en god pris.

Køb værktøj online og spar tid og penge på indkøbene.

Værktøjssæt

Skal du bruge et samlet værktøjssæt, finder du alt det nødvendige her. Vi har sammensat værktøjssæt og sortimentskasser i store og små versioner med alt hvad du behøver. Så slipper du for at sidde og bestille hver enkelt lille del, men får i stedet det hele samlet i praktisk opbevaring, der er nemt at tage med ud på jobbet.

Billigt værktøj

Billigt værktøj er kun billigt, hvis du ser på pris forhold til kvalitet - det mener vi i hvert fald hos Bels.dk. Her får du markedets nok bedste priser på kvalitetsværktøj, der er en glæde at arbejde med og hjælper dig med at sikre et godt, flot og holdbart resultat. Derfor tilbyder vi værktøj fra kendte mærker, der er garant for kvaliteten - til en fornuftig pris.

El-værktøj

Skal du købe værktøj og vælge mellem akku og el? Hos Bels finder du både el-værktøj og akku-værktøj. El-værktøj er ofte billigere og har højere og konstant kraft end akku, men kræver adgang til et stik. Desuden er el-værktøj ofte lettere end akku-værktøj. Akku kan til gengæld være det rigtige valg, hvis du skal bevæge dig meget rundt eller op og ned - med akku-værktøj er bevægelsesfriheden ubegrænset. Bruger du akku, kan det være en fordel at benytte samme serie og producent, så du kan bytte rundt mellem batterierne på de forskellige maskiner. Så slipper du også for at løbe tør for strøm midt i en opgave.

Køb værktøj online hos Bels.dk

Vi har et bredt udvalg, der er nemt at finde rundt. På vores side finder du el- og akkuværktøj m/ tilbehør, samt maskiner, der kører på trykluft, gas og benzin.

Under håndværktøj og måleinstrumenter finder du selvfølgelig alt det klassiske håndværktøj, måleinstrumenter, lygter, gasbrændere, loddekolber og træk- og søgefjedre.

Under opbevaring finder du praktiske værktøjskasser, til når du er på farten, og smarte opbevaringssystemer til værkstedet. Så har alt værktøj sin egen plads og forsvinder ikke.

Du finder beklædning og udstyr til personlig sikkerhed, så du er klædt ordentligt på til jobbet og kan følge alle sikkerhedsforskrifter. Med vores priser er der ingen undskyldning for ikke at have tilstrækkeligt sikkerhedsudstyr.

Vi har også rengøring, kemi, redskaber og hjælpemateriale, så du kan få alt du skal bruge, inklusiv alt småtteriet, der skal til for at kunne rydde ordentligt op efter et job og få en flot finish og rengøring.

Her er værktøj til alle håndværksfag, uanset om du er elektriker, smed, tømrer, vvs’er eller noget helt andet. Hos Bels.dk er det nemt at købe værktøj online. 

loader
Loading...