Pipes & fittings

Here you will find a wide selection of pipes and fittings that are suitable for your project. At Bels we sell everything in electrical and plumbing in good quality at the best prices. Are you in the middle of a construction project and are you about to draw pipes for heating or plumbing? You can find everything you need in pipes and fittings with us, so you get the best result. Our range of pipes and fittings includes:

  • Pex pipes and fittings
  • Alupex pipes and fittings
  • Metal pipes and fittings
  • Pex pipes and fittings
  • PVC glue pipes - and fittings
  • Valves
No matter what you need, we can help you one step closer to solving the task. We are specialists in plumbing and electrical equipment, and can guide you to the best solution for your project.

Rør og fittings til vand og varme

Hos Bels fører vi et bredt udvalg af de såkaldte Pex-rør og fittings hertil. PEX-rør er godkendt til at føre både drikkevand, varmt vand og gulvvarme. De er utroligt lette at lægge, så hvis du har lidt snilde, kan du nemt lægge dem selv. Dog er det vigtigt at du er opmærksom på, hvilke VVS-opgaver du selv må udføre, og hvilke du skal have en certificeret VVS’er ud for at udføre.
Der er flere fordele ved at bruge PEX-rør. Nogle af dem er følgende:

  • PEX-rør er lette at arbejde med
  • PEX-rør giver mulighed for en såkaldt “rør-i-rør-løsning”
  • De er af høj kvalitet, og kan dermed bruges til flere formål

VVS’eren vil med al sandsynlighed også vælge et PEX-rør til at udføre de fleste opgaver. Derfor giver det god mening, at du også vælger PEX-rør, når du selv skal udføre opgaver derhjemme. Hvis du ikke har megen erfaring med rørarbejde, er PEX-systemet let at overskue, fordi rørene kommer med særlige samlinger og et system.

Derudover, kan du let og enkelt stoppe en lækage i rørene med en PEX rør-i-rør løsning. Løsningen gør det nemlig muligt for dig at føre et rør ind i et andet rør, og det gør det meget lettere for dig at fikse en lækage hurtigt og effektivt.

Vælg det rigtige rør

Når du arbejder med PEX-rør, er det vigtigt at du vælger det rigtige rør til opgaven. Der er nemlig forskel på, om røret skal bruges til drikkevand, brugsvand eller gulvvarme. Det bør du først afklare, så du får det rigtige rør. Derudover skal du finde ud af, hvilken størrelse rør, du har brug for. Vi har et bredt udvalg af både længder, diameter og fittings, som vi kan vejlede dig om, så du får den helt rigtige løsning til dit projekt.

Find de rigtige fittings her

Hvis du er ved at lægge rør selv, er det også vigtigt at du vælger de rigtige fittings til dine rør. Hvilke fittings, du har brug for, kommer selvfølgelig meget an på, hvilken type af opgave du er i gang med. Hos Bels fører vi en lang række af PEX-fittings, som passer til vores rørdimensioner. Dermed er du sikret altid at få den mest optimale løsning i både rør og fittings. Er du i tvivl, står vi naturligvis altid klar til at vejlede dig.

Metalrør og fittings til mange typer af opgaver

Hos Bels fører vi desuden en lang række af metalrør og tilhørende fittings. Vi har rør i flere forskellige typer af metal, som egner sig godt til flere forskellige typer af formål.

Metalrør kan blandt andet bruges til at beskytte kabler, som skal monteres udendørs. Desuden kan specielle typer af stålrør bruges til at føre drikkevand udendøres.
Vi fører også hydraulikrør i den højeste kvalitet.

Hurtig levering og god service

Hos Bels er vi alle erfarne indenfor El og VVS. Derfor kan vi altid hjælpe dig med at finde den løsning, som passer bedst til dit projekt. Vi bestræber os altid på at give hurtig, effektiv og brugbar vejledning, så vores kunder aldrig forlader os, med en usikker følelse i maven.
Vi sender dine varer med dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis du bestiller i dag, har du dine varer i morgen. Vi vil nemlig ikke have, at du skal vente længe med at komme i gang - eller videre med dit byggeprojekt.
Har du behov for hjælp, kan du altid kontakte os, og tage en snak med vores specialister om dine behov i forbindelse med dit projekt.

loader
Loading...