Heating & Control

Achieve the best temperature in the home with heating control. With us you will find a large selection of heat sources both for floors, but also classic radiators. With just the right control systems and thermostats, you can easily control the heat in your home as needed.

We can't find products matching the selection.

Hvad er varmestyring?

Som navnet antyder, så handler varmestyring om den måde, du styrer varmen i dit hjem. Men selvom det måske lyder enkelt og ligetil, så ligger der smarte og avancerede muligheder bag funktionerne, der alt sammen gør opvarmningen af dit hjem meget nemmere - og så kan det også spare dig penge på varmeregningen.

 

Langt de fleste hjem er udstyret med radiatorer. Det er let og ligetil at styre temperaturen i dit hjem radiatortermostater ved bare at skrue op eller ned for varmen. Dette kan du gøre mange gange i løbet af en dag. Derfor kan en udskiftning somme tider være nødvendig. Har du brug for nye termostater, eller er du på udkig efter en komplet udskiftning af dine radiatorer? Uanset dit udgangspunkt, så finder du lige det, du har brug for, i vores udvalg.

Har du brug for en anden varmestyrings-løsning i dit hjem? Her på siden har vi samlet alt det bedste udstyr til opvarmningskilderne i dit hjem, uanset om varmen stammer fra gulvvarme eller radiatorer. 

Gulvvarme med trådløs varmestyring

Har du gulvvarme, eller ønsker du gulvvarme i din bolig? Så har vi naturligvis også en perlerække af smarte varmestyrings-løsninger til denne type opvarmning. Her har du f.eks. mulighed for at vælge de nyeste, elektroniske kontrolenheder, som du kan koble op på dit netværk. På den måde kan du styre gulvvarmen via en app, uanset hvor du er. Lettere bliver det ikke.

 

Med gulvvarme har du mulighed for at kontrollere varmen i dit hjem endnu mere effektivt, end det f.eks. er muligt med en radiator. Varmen i gulvet fordeler sig over et større areal, der på den måde sikrer, at varmen fordeler sig jævnt i hele rummet. Med et effektivt kontrolpanel kan du overvåge og justere varmen i alle rummene i dit hjem. På den måde får du mest ud af varmen og dine varmekroner.

 

Med effektive varmestyringsløsninger kan du få fuld kontrol over varmefordelingen i dit hjem. Dette sikrer dig behagelige temperaturer, der samtidig gavner miljøet ved at udnytte den fulde effekt af varmen - og måske endda også spare dig penge på din varmeregning.

Varmestyring til radiatorer

Du kender helt sikkert de klassiske termostater på radiatorer, der sikrer dig let tilgængelig varmestyring ved at skrue op og ned på termostaten. Uanset om du er på udkig efter den klassiske løsning, eller om du hellere ønsker et elektronisk alternativ, så finder du alle dine muligheder her på siden.

 

Vi har f.eks. et stort udvalg af termostater til din radiator. Her finder du bl.a. de klassiske, hvide termostater, men vi har også moderne termostater i f.eks. krom. Vil du have fuldt udbytte af din varme, så er et termostat med føler en praktisk tilføjelse til din radiator. Du finder altid både de klassiske og nyeste løsninger hos os. Derfor har vi naturligvis også de nyeste, elektroniske radiatortermostater.

 

De fleste har radiatorer i deres hjem, og vi ved, at ikke to hjem er ens. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af radiatortermostater, så du kan finde lige de designs og funktioner, du søger til din bolig.  

Udstyr til varmestyring til gulvvarme og radiator i dit hjem

Hos Bels.dk har vi alt i varmestyring til dit hjem, både når det gælder manuelle løsninger til din radiator, men også når du ønsker elektroniske varmestyringsløsninger til din gulvvarme, der kan betjenes via en app. Mulighederne er mange, så det er bare at finde det, du foretrækker eller ønsker til dit hjem.

 

Der er mange penge at spare, når du kan styre din varme så effektivt som muligt. Derfor er nye varmestyringselementer en rigtig god investering, som du sikkert også kan mærke på din varmeregning.

Har du spørgsmål til dine muligheder, eller har du brug for hjælp til at vælge? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. For at sikre den bedste og mest effektive service, hjælper vi dig via kontaktformularen på vores hjemmeside, eller ved at sende os en mail til adressen info@bels.dk. Vi svarer altid så hurtigt som muligt og max. inden for 24 timer efter modtagelse.

loader
Loading...